Updates to our Terms of Use

We are updating our Terms of Use. Please carefully review the updated Terms before proceeding to our website.

Sunday, June 16, 2024 | Back issues
Courthouse News Service Courthouse News Service

Museum Views

The Court of Appeal of England and Wales ruled against a group of residents of a luxury apartment building in London who live parallel to the 360 degree viewing gallery at the Tate Modern who want the museum’s trustees to build a barrier to stop visitors from peeking into their glass paneled apartments. 

LONDON – The Court of Appeal of England and Wales ruled against a group of residents of a luxury apartment building in London who live parallel to the 360-degree viewing gallery at the Tate Modern who want the museum’s trustees to build a barrier to stop visitors from peeking into their glass-paneled apartments. 

The residents may not have a reasonable expectation of privacy because they have chosen to live in a popular section of the city that attracts tourists and sightseers.

Categories / Appeals, Consumers, Entertainment, Government, International

Subscribe to Closing Arguments

Sign up for new weekly newsletter Closing Arguments to get the latest about ongoing trials, major litigation and hot cases and rulings in courthouses around the U.S. and the world.

Loading...